Nieuws

25
Oct

Sterren on tour 2015!

Agenda geopend locaties welkom!

Sterren on tour dendert door! Ook in 2015 zijn de Sterren weer on tour met Sterren on tour! De eerste 2 jaren zijn zeer succesvol verlopen en vele locaties hebben kennis gemaakt met Sterren on tour. Sterren on tour is 365 dagen per jaar beschikbaar ook voor uw event. Meer dan 80 locties hebben we ondertussen bezocht en zelfs met de Sterren regelmatig in het buitenland te vinden samen met onze partner Valk Vakanties. Ook zijn we trots weer hofleverancier te zijn van Nederlands grootse publieksevent De Huishoudbeurs. Maar liefst 2 podiums, 10 dagen lang in de Amsterdamse Rai. De meeste evenement locaties zien Sterren on tour graag weer terug op hun event maar nieuwe locties zijn natuurlijk ook welkom. Vraag vrijblijvend info info@sterrenontour.nl of bezoek ons op de Artiesten en Evenementenbeurs in Eindhoven 11 en 12 januari. www.aeb.nl

Lees verder

18
Aug

Kerstreis Duitsland

Sterren on tour gaat opnieuw over de grens, in de mooiste periode van het jaar. Op 14 december vertrekken de luxe touringcars in samenwerking met partners Formido en Valk vakanties naar Duitsland! Ga mee met Sterren on tour; heerlijk kerstshoppen in Munster en Osnabruck. Maar dat is nog niet alles. Tijdens de reis komen Jannes, Mike & Colin, Grad Damen, Helemaal Hollands, Yoeri l'Abée En Joey Hartkamp optreden! Een prachtige reis voor een betaalbare prijs! Voor alle informatie kijk je hier!

Lees verder

22
May

Sterren on tour sterren zingen voor Oranje

De afgelopen maanden is door Norus Padidar en Emile Hartkamp (Sterren on tour presentator) hard gewerkt aan de unieke WK voetbal cd 'Sterren zingen voor Oranje'. Afgelopen dinsdag  werd in de Goldstar studio uitgebreid feest gevierd met het nu al behalen van de platina status met de verkoop van 50.000 exemplaren. Sterren on tour artiesten als; Grad Damen, Jannes, Yoeri L'Abee, Helemaal Hollands, Dean Saunders, Mike & Colin en Joey Hartkamp werkten mee aan de cd waar heel Nederland straks tijdens de WK in Brazilië luidkeels op mee zal zingen. Het album is niet te koop maar vanaf 2 juni gratis verkrijgbaar bij besteding vanaf 30 euro in 1 van de 82 Formido bouwmarkten in Nederland.

Lees verder

19
May

Wereld MS dag Wolter Kroes & Sterren on tour

Op 28 mei, Wereld MS Dag, verzorgen MS ambassadeur Wolter Kroes en Sterren on tour een spetterend optreden op de Markt in Middelburg. Om aandacht te vragen voor multiple sclerose bezoekt Wolter Kroes binnen 24 uur per trein – en naar Zeeland per vliegtuig - alle 12 provincies, zingt zijn WK-lied op stations en deelt gratis jeugdboeken uit. Hij sluit zijn toer af in Middelburg samen met collega Sterren on tour artiesten; Wesley Klein, Helemaal Hollands, Mike & Colin en Yoeri L'Abee. Op Wereld MS Dag laten ook de olympische schaats-broers Michel en Ronald Mulder en tal van medici, politici, patiënten en ‘ambassadeurs’ van de Stichting MS Research iedereen in Nederland weten dat er meer geld nodig is voor onderzoek naar multiple sclerose (MS). De oorzaak van MS is nog niet bekend en daardoor is deze ziekte nog steeds niet te genezen. Hare Majesteit Koningin Máxima neemt op Wereld MS Dag bij Stichting MS Research de eerste Nederlandse uitgave van de Internationale MS Atlas in ontvangst. 


 

Lees verder

15
Apr

Sterren on tour op Wandelfeest Papendal

Het Wandelfeest  wordt georganiseerd om mensen met en zonder handicap samen een leuke dag te laten beleven. Sterren on tour vind je vanaf 9.30 uur met Thomas Berge, Wesley Klein, Joey Hartkamp, Mike & Colin en Emile Hartkamp op Papendal bij Arnhem. Je kunt bovendien deelnemen aan uitdagende wandelroutes voor elk niveau voor het goede doel. Wil je met jouw wandeltocht het Fonds verstandelijk gehandicapten helpen? Laat je dan sponsoren! Zo ondersteun je een geweldig project waar veel mensen met en zonder handicap de komende jaren van kunnen genieten. Want vijf kilometer wandelen lijkt geen topsport, maar voor sommige deelnemers staat dit het gelijk aan het lopen van een marathon. Met de opbrengst van het Wandelfeest wordt dat mogelijk gemaakt. In 2013 werd 25.000 euro opgehaald. Dat bedrag heeft er voor gezorgd dat de belevingsroute van Het Nationale Park De Hoge Veluwe er is gekomen. Informatie vind je op wandelfeest.nl

Lees verder