Evenementen kalender

25
Nov

Festivak Utrecht

25/11 tot 26/11 - Jaarbeurs Utrecht - Jaarbeurs Utrecht - Roadshow

Op 13 en 14 november is Sterren on tour te vinden op de 17e editie van Festivak, de business-to-business vakbeurs voor de evenementen branche in Jaarbeurs Utrecht. Sterren on tour neemt jaarlijks deel aan beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de entertainment business. Bovendien is het de ontmoetingsplaats voor organisatoren van evenementen in Nederland waar Sterren on tour inmiddels een grote rol speelt. Graag verwelkomen wij organisatoren van evenementen tijdens Festivak. Business-to-business relaties downloaden gratis toegangskaarten via www.festivak.nl Het betreft hier dus geen reguliere Sterren on tour show met optredens.

Lees verder

29
Nov

SBS 6 Sinterklaas feest

Attractiepark - Slagharen - Roadshow

Op 29 november wordt weer Het Grote SBS6 Sinterklaasfeest in samenwerking met Sterren on tour georganiseerd.
Dat wordt weer gezellig met de hele familie een dagje of weekend naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Binnenkort vindt je hier alle info en optredende artiesten. Het wordt weer leuk!

Lees verder

13
Dec

Moers D Kerstreis

13/12 tot 15/12 - Hotel Moers - Moers Duitsland - Roadshow

3 dagen - Sterren on tour Kerstshopping artiestenreis Duitsland

Duitsland - Moers

Gezellig kerstshoppen met uw favoriete artiesten? Dat kan tijdens deze 3-daagse busreis naar Duitsland. Geniet van 3 gezellige dagen met verblijf in het Van der Valk Hotel Moers. U bezoekt de kerstmarkten van Moers, Düsseldorf en Essen. De Sterren on tour artiesten die meereizen zijn, Helemaal Hollands, René Schuurmans, Alex, Yoeri l’Abée, Grad Damen, Marco de Hollander en Maestro Emile Hartkamp.. Dat belooft weer veel gezelligheid. Ga jij ook mee? 

Uitgebreide info vindt je hier...

http://www.valkvakanties.nl/reizen/3-dagen---kerstshopping-artiestenreis-duitsland

Lees verder

10
Jan

AEB vakbeurs

10/01 tot 11/01 - Beursgebouw - Beursgebouw Eindhoven - Roadshow

Sterren on tour op AEB Artiesten- en Evenementenbeurs

De vakbeurs waar vraag en aanbod in entertainment elkaar ontmoet en al jaren zaken doet vindt in 2016 op 2 dagen plaats, zondag 10 en maandag 11 januari in Beursgebouw Eindhoven. De AEB is al 28 jaar een bekend begrip in de entertainmentbranche en de organisatie werkt ook ieder jaar weer hard aan verbreding en vernieuwing in de artiesten- en evenementenbranche.

Beleving is een must op de AEB. Op de beursvloer wordt een Sterren on tour plein gecreëerd waar de bezoekers met een hapje en een drankje kunnen genieten van diverse live optredens van uiteenlopende aard. Zowel de straattheaterartiesten, circusacts, theateracts maar ook verschillende artiesten van Sterren on tour geven gedurende 2 dagen acte de préséance door middel van meet en greets.

Sterren on tour nodigt evenementen organisatoren van harte uit. Registreer je als bezoeker en ontvang binnenkort het gratis e-ticket.  www.aeb.nl
 

Binnenkort meer info over de artiesten invulling

Lees verder

13
Mar

Kleinwalsertal Oostenrijk

13/03 tot 18/03 - Aparthotel Kleinwalsertal - Mittelberg - Classics - Roadshow

Sterren on wintertour

De Artiestenreis naar de sneeuw!

Oostenrijk - Kleinwalsertal

6-daagse busreis i.s.m. onze partner Valk Vakanties. Met optredens van o.a. DJANGO WAGNER, ALEX, HELEMAAL HOLLANDS, VINZZENT, EMILE HARTKAMP, YOERI L’ABÉE. Ga mee op reis met uw favoriete artiesten en geniet in de sneeuw van een geweldige vakantie. We bezoeken o.a. Bregenz en Kempten… en uiteraard is er ook een bergfeest! Verblijf in Aparthotel Kleinwalsertal in Mittelberg in het mooie Vorarlberg, Oostenrijk. 

http://www.valkvakanties.nl/reizen/artiestenreis-naar-de-sneeuw?pakketnaam=artiestenreis-naar-de-sneeuw 

Lees verder